• Cu reducere
  • Nuevo
5 Buc Micro Întrerupător cu Role Brat Subminiaturale SPDT Fixați Comutatorul de Acțiune Negru

5 Buc Micro Întrerupător cu Role Brat Subminiaturale SPDT Fixați Comutatorul de Acțiune Negru

 
RON 5.12

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

3 terminal, o acțiune de moment, 1 NU 1 NC, sunet de argint maneta este ușor de controlat. Micro Comutator este utilizat pe scară largă în aparat, echipament electronic, mașini automate, mașini electrice, etc. Vă rugăm să acorde o atenție la Tensiunea de Evaluare și verificare cu tensiune de loc să asigurați-vă că Comutatorul de Limita de succes. În snap acțiune de contact, mișcarea de poziționare se aplică forța pentru a o overcenter mecanism. Acest mecanism creează o schimbare rapidă în contact stat atunci când călătoria punct este atins. Inversarea mișcării de acționare la o anumită resetare punct de cauze contactele revin la poziția lor inițială. Snap acțiune de contact au diferite excursie și a reseta puncte. Distanța între călătorie și punctul de resetare este numit de călătorie pentru a reseta, histerezis, sau diferențial. Finit de călătorie pentru a reseta ajută pentru a evita mai multe schimbări de stare în cazul în care obiectul acționarea comutatorului este supus la vibrații. Snap acțiune de contact asigura repetabile de performanță în aplicații care implică de turație scăzută de acționare. Cantitatea de călătorie de contact este, de asemenea, nu depinde de cantitatea de călătorie de acționare.3 terminal, o acțiune de moment, 1 NU 1 NC, sunet de argint maneta este ușor de controlat. Micro Comutator este utilizat pe scară largă în aparat, echipament electronic, mașini automate, mașini electrice, etc.
Vă rugăm să acorde o atenție la Tensiunea de Evaluare și verificare cu tensiune de loc să asigurați-vă că Comutatorul de Limita de succes. În snap acțiune de contact, mișcarea de poziționare se aplică forța pentru a o overcenter mecanism. Acest mecanism creează o schimbare rapidă în contact stat atunci când călătoria punct este atins.
Inversarea mișcării de acționare la o anumită resetare punct de cauze contactele revin la poziția lor inițială. Snap acțiune de contact au diferite excursie și a reseta puncte. Distanța între călătorie și punctul de resetare este numit de călătorie pentru a reseta, histerezis, sau diferențial.
Finit de călătorie pentru a reseta ajută pentru a evita mai multe schimbări de stare în cazul în care obiectul acționarea comutatorului este supus la vibrații.
Snap acțiune de contact asigura repetabile de performanță în aplicații care implică de turație scăzută de acționare. Cantitatea de călătorie de contact este, de asemenea, nu depinde de cantitatea de călătorie de acționare.
Nume Produs : Micro-Întrerupător; Tip De Acțiune : De Moment
Tip Contact : 1 NO 1 NC; Acționare Tip : Roller Maneta Balama
Putere : 5 A/125 VAC3 A/250 VAC
Comuta Dimensiunea Corpului(Fiecare) : 20 x 15 x 6 mm/ 0.8" x 0.6" x 0,24" (L*W*H)
Maneta Dimensiune : 19 x 5 mm/ 0.75" x 0.2" (L*W)
Cu role Diametru : 5 mm/ 3.9"; Gaura Dimensiune : 2.7 mm/ 0.1"
Material : Plastic & Metal
Culoare : Negru & Argintiu Ton
Net Greutate : 14g
Pachetul De Conținut :
1 x Micro Comutator
Notă : Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/-1-3 cm.


Principalele proprietăți

Tip De Element:
Switch-uri
Nume De Brand:
ZOGIN

Alegerea cumpărătorului