• Cu reducere
  • Nuevo
Portabil CL2 Clor Detector 0~100PPM CL2 Analizor de Gaze de 0,1 PPM Precise LCD Clor Tester Metru de Sunet Alarmă Lumina de Fundal

Portabil CL2 Clor Detector 0~100PPM CL2 Analizor de Gaze de 0,1 PPM Precise LCD Clor Tester Metru de Sunet Alarmă Lumina de Fundal

 
RON 676.00
RON 622.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Portabil CL2 Clor Detector 0~100 PPM CL2 Analizor de Gaze de 0,1 PPM Precise LCD Clor Tester Metru de Sunet Alarmă Lumina de Fundal
SPD210/Cl2 Acesta este un inteligent precizia de măsurare a instrumentului. Vă rugăm să citiți cu atenție acest manual înainte de operație I. Introducere : Acest detector poate detecta clor concentrația de gaze în mai multe tipuri de medii ((volum concentrația în ppm)). Se afișează detectat de clor cu un volum procentual în mediul actual. Caracteristici produs : Ca foloseste importate clor, senzorul este foarte precis și o bună stabilitate. Folosește intelectualizat de proiectare și a primit mai multe funcții. Cu lumina de fundal de afișare și sunet și lumină alarmă, și ușor pentru a configura încorporat de compensare a temperaturii se poate face pentru a măsura valoarea corectă în mediu temperatura de 0~40℃. Ca în cazul său este proiectat ergonomic, se pare frumos, se simte bine și este ușor de transportat. Aplicații : Clor de fabricație atelier de Petrol rafinare și petrochimice, fabrici de Clor detectarea în loc special Clor detectarea în marketing și site-uri de stocare Alte industrii și centralelor care utilizează gaze naturale II. Caracteristici tehnice : Display : 4 cifre LCD temperatura de Funcționare:0~40℃ (32~104°F) Depozitarea temperatura : -10 ~ 40℃(14 ~104°F) umiditate de Funcționare : 20%~80% RH (umiditate relativă), Stocarea și umiditate : 15%~90%RH (umiditate relativă) limita de Presiune : Un standard de presiune atmosferică ±10% domeniu de Măsurare : 0~100 PPM Rezolutie : 0.1 PPM eroarea de Măsurare : ±5%+1 Outrange de afișare : Alarmant metoda : de sunet și lumină alarmă Principiu de senzor : electrochimie senzor Durabil ani de la senzor : ≈1 ani (acesta poate fi înlocuit) alimentare : 3 x 1,5 V AAA baterii alcaline (Nu sunt Incluse) durata de viață a Bateriei : aproximativ 100 ore de utilizare continuă (atunci când iluminarea de fundal este oprită) Dimensiune : 172×51×26 (mm)
Livrare :
Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Garanție Și Întreținere :
Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Cel Mai Important!!!
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.


Principalele proprietăți

DIY Consumabile:
Electrice
Numărul De Model:
SPD210
Cu Ecran LCD Sau Nu:
Da
Tip Gaz:
Clor

Alegerea cumpărătorului