• Cu reducere
  • Nuevo
3Pcs Universal Benzină Gaz Combustibil Filtru pentru Motocicleta, Moped Scuter Dirt Bike ATV-uri Du-te Kart CSL2017

3Pcs Universal Benzină Gaz Combustibil Filtru pentru Motocicleta, Moped Scuter Dirt Bike ATV-uri Du-te Kart CSL2017

 
RON 6.88
RON 4.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

3 Pcs Universal Benzină Gaz Combustibil Filtru pentru Motocicleta, Moped Scuter Dirt Bike ATV-uri Du-te Kart CSL2017
Acest Universal Filtrul de Combustibil Are un ultra fine element de filtrare și permanent închisă într-un mod clar carcasă din material plastic care are noul combustibil trebuie și ele rezista foarte bine la căldură și vibrații de motoare răcite cu aer.
Caracteristici :
100% de Brand nou și de înaltă calitate
Noi 3 BUC Combustibil Gaz Filtre pentru Scuter Motocicleta
Ușor de instalat (Nu sunt necesare instrumente suplimentare)
Filtru de gaz se Potrivește cele Mai multe Atv-uri, biciclete Murdărie, Du-te Carturi, Scutere, etc
Material : Plastic
Culoare : Ca imagine (Culoare aleatorii)
Dimensiune : Aprox. 5.7 x 2.5 cm (L*Corp D)
Tub de diametru gaura : Aprox. 3mm
3 x Gaz Combustibil Filtru de Noi Nave la nivel Mondial (cu Excepția unor țări și APO/FPO). Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post. Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni). A se vedea mai jos pentru timpul de livrare colectare a datelor cantitative :
Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi. Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc! Vă rugăm să ne Mesaj de la 9 : 00am. la 18 : 00. (GMT+8) de luni până sâmbătă . Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute. Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China). Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).


Principalele proprietăți

Țara/Regiunea de Fabricație:
China
Nume De Brand:
AUTO-ză
Schimb Numărul Parte:
-
Numarul Parte:
-

Alegerea cumpărătorului