• Cu reducere
  • Nuevo
MFX005 Europeană Stil Retro Relief Zahăr Mucegai Mucegai Ciocolata Tort de Decorare Mucegai ustensile de Bucătărie Instrument DIY

MFX005 Europeană Stil Retro Relief Zahăr Mucegai Mucegai Ciocolata Tort de Decorare Mucegai ustensile de Bucătărie Instrument DIY

 
RON 29.96
RON 19.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Detalii Produs :
Notă : informațiile următoare sunt doar pentru referință. Vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a obține informații detaliate.
1. dimensiuni : 21.6*10.1*0.4 cm
2.Culori : livrare Aleatoare
3.ambalare : 1 buc/ în polybag
4.Material : 100% alimente grad silicon material Eco-friendly
Vederi De Detaliu :
Livrare :
Atunci când cineva o comanda, pls alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole cu 1-7 zile după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor vamale de curățare ori în țări individuale. Pls rețineți că cumpărătorii sunt responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Am wil nu restituie taxele de transport pentru care a refuzat transportul.
Despre noi :
Avem experienta de comerț internațional dealeri cu mai mult de 10 ani. Cu o multime de furnizori, prețuri foarte competitive.Ambele cantități mici și cei mari sunt ok pentru noi.OEM este, de asemenea, binevenite! Cel mai important lucru este,cred, toate produsele exportate de bună calitate.


Principalele proprietăți

Tip:
Tort De Instrumente
Material:
Silicon
Caracteristică:
Eco-Friendly,Aprovizionat
certificare:
FDA,SGS
Tort De Instrumente De Tip:
Matrite
Numărul De Model:
MFX005

Alegerea cumpărătorului