• Cu reducere
  • Nuevo
Magicool 2x80mm Cupru Radiator Apa rece Rânduri Duble

Magicool 2x80mm Cupru Radiator Apa rece Rânduri Duble

 
RON 159.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Ca un profesionist producător OEM în Calculator lichid de răcire zonă, Magicools linie de produse acoperă o gamă completă de lichid de răcire componente, inclusiv diferite dimensiuni de schimbătoare de căldură, rezervoare de apa, pompe, racire blocuri și accesorii. Excelent raport preț-performanță și fiabile de calitate face Magicool produse unice.
Cu designul său compact și o excelentă performanță de răcire, Magicool radiatoare devenit alegerea de top de răcire cu apă de utilizatori. De cupru cu aripioare sunt special concepute pentru ventilatoare silentioase, în timp ce în paralel canale de răcire reduce lichid de rezistență la un nivel minim. Pe ambele părți ale radiator M3 fire sunt integrate pentru a permite flexibil fan de montare, pe partea de sus a camerei ambele G1/4" fire permite o instalare ușoară a tuturor comune accesorii și ghimpi.
160mm rând dublu de cupru rediator, performanță bună, liniștită și compact. dimensiuni, potrivite pentru mici caz.
Dimensiune : 190 X80 X45mm
G1/4 filet, conector nu sunt incluse
Vă rugăm să verificați lungimea atașat șuruburi înainte de a începe montarea ei. Dacă utilizați doar un ventilator cu 25 mm înălțime și fan grill cu 1 mm înălțime, în acest caz, vă rugăm să folosiți un 30 mm lungime șurub M3. Dacă utilizați un silicon decupla inel sau o decuplare cadru pe langa fan si fan grill, vă rugăm să meassure înălțimea de siliciu decupla inel. Folosind un șurub lung va provoca daune la radiator și de scurgere. Nici o garanție în acest caz!!!
Garanție : Pe impermeabilitate și de a construi pentru 2 ani!
Despre Elementele 1.Deoarece alegerea de cumpărături pe Internet, să păstreze o bună comunicare pentru a rezolva problemele care pot apărea și, dacă este posibil, vă rugăm să verificați întotdeauna Ali mesaj.
2.Dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la produse sau afacere, vă rugăm să ne contactați, sperăm toate cumpărător satisfacție produsele noastre, Aliexpress, nu poate anula feedback-ul, dacă cumpărătorul ca a plecat feedback-ul rău fără a comunica, vă rugăm să nu cumpere de la magazinul nostru, vă Mulțumesc pentru cooperare 3.Element de culoare afișate pe monitor și culoarea reală nu poate fi exact la fel, vă rugăm să înțelegeți
Despre Transport 1. Noi nu platim taxe vamale, este responsabilitatea cumpărătorului, dacă taxa vamală cauzate cumpărătorilor să se întoarcă, noi nu restituie taxa de transport.
2.Timpul estimat de transport arată pe aliexpress numai pentru referință, nimeni nu poate garanta că pachetul va ajunge în timp de asteptat, nici noi, nici Aliexpress poate controla timpul de transport cost, deci noi nu oferim Livrare La timp garanții, dar putem garanta că cumpărătorul va fi capabil de a obține bunuri sau a obține o rambursare completă după problema de transport.
3.Dacă este posibil, vă rugăm să verificați întotdeauna de urmărire numărul de parcelă pentru a se asigura că pachetele nu vor fi returnate dacă livrarea eșec.
4.Dacă cumpărare în vrac, vă rugăm să contactați-mă, voi alege mai rezonabil și economic mod de transport pentru tine.
5.Unele țări sau regiuni nu sunt în sfera noastră de transport pentru tranzacționare motive de securitate. Vă rugăm să contactați-mă dacă cumpărătorul nu trebuie să trimită articole pentru aceste țări. Sfaturi suplimentare 1. De transport maritim în america de sud prin intermediul express, cum ar fi brazilia/chile, vă rugăm să ofer fiscal numar/numar de Telefon/e-Mail sau de transport maritim poate fi întârziere sau pauză. 2. Trimite pachetul spre rusia prin SPSR nevoile cumpărătorului de e-mail sau de a provoca întârzierea livrării


Principalele proprietăți

Linii:
Nici unul
Tip:
apă de răcire
Nume De Brand:
bykski

Alegerea cumpărătorului