• Cu reducere
  • Nuevo
2lb Tensiune Personalizate de Primăvară Pentru Sanwa JLF Serie Joystick-uri 4lb Tensiune Personalizate de Primăvară Pentru Sanwa JLF Serie Joystick-uri

2lb Tensiune Personalizate de Primăvară Pentru Sanwa JLF Serie Joystick-uri 4lb Tensiune Personalizate de Primăvară Pentru Sanwa JLF Serie Joystick-uri

 
RON 19.96

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Una buc 2lb/4lb Tensiune Personalizate de Primăvară pentru Sanwa JLF Serie Joystick-uri
Vreau să-ți crește rezistența pe JLF?? Atunci ai ajuns la locul potrivit! Acest obicei arc elicoidal cu 2 lb și 4lb vigoare va face doar asta. Forta regulat într-un JLF primăvara .9lb la centru. În această primăvară oferă aproximativ două ori și de patru ori de forță, oferindu-vă o mai rigida, mai controlat simt la JLF. Noua noastră linie de izvoare vă permite să modificați JLF fără tăiere sau stivuire springs.
La 2lb tensiune de primăvară poate fi folosit ca un înlocuitor pentru cele existente primăvară găsit în Sanwa JLF serie de Joystick-uri. Modding-ți Sanwa JLF joystick-ul cu acest 2lb tensiunea arcului, se va da până la 1.1 lb forță mai mare, în comparație cu originalul de primăvară. Acest lucru duce la o mai rigida joystick-ul, care este favorizat printre unii jucători, care nu-mi place simt liber de JLF serie de joystick-uri.
Caracteristici Produs :
* Ideal pentru joystick-ul modat
* Oferă o mai rigida, simti la un Sanwa JLF joystick
* Până la 1.1 lb forță mai mare în comparație cu originalul JLF primăvară
De 4lb tensiune de primăvară poate fi folosit ca un înlocuitor pentru cele existente primăvară găsit în Sanwa JLF serie de Joystick-uri. Modding-ți Sanwa JLF joystick-ul cu acest 4lb tensiunea arcului, se va da până la 3.2 lb forță mai mare, în comparație cu originalul de primăvară. Acest lucru duce la o mai rigida joystick-ul, care este favorizat printre unii jucători, care nu-mi place simt liber de la Sanwa JLF serie de joystick-uri.
Caracteristici Produs :
* Ideal pentru joystick-ul modat
* Oferă o mai rigida, simti la un Sanwa JLF joystick
* Până la 3.2 lb forță mai mare în comparație cu originalul JLF primăvară
Produse Compatibile :
Folosit pentru Sanwa JLF Serie Joystick-uri
Această Listare, Inclusiv :
Unul pc-uri Personalizate de Primăvară
Transport
Ali Express de Transport maritim este un oficial de servicii logistice oferite de Alibaba furnizor de logistică "Cai Niao". Acest serviciu acoperă transportul de la China la nivel mondial.
Ali Express de Transport maritim poate ajuta să urmăriți pachet tot drumul de la expediere până la livrare.
După ce ați plasat o comandă, Ali Express Transport vor să colecteze mărfurile de la noi în primul rând, și dispeceratul pentru o companie de transport. Ali Express pot asigurați-vă că pachetul este de transport maritim în timp și să ofere cu end-to-end de urmărire. Și puteți vizualiza informațiile de urmărire în pagina cu detaliile comenzii, astfel încât să puteți urmări pachetul dvs. ori de câte ori și oriunde doriți. Dacă pachetul a pierdut în timpul transportului, Ali Express va ajuta găsi sau de restituire direct la tine.
Dacă selectați " Aliexpress Standard Shipping ", Cai Niao va dispeceratul pentru companiile de transport Singapore post, OMNIVA-Estonia Post, Correos, : serviciile de Finlanda, etc, toate aceste companii de transport speciale par avion liniile de mult de livrare mai rapid decât în mod normal airmails( sosesc cele mai multe țări în 3 săptămâni ), mai de încredere, care poate oferi o mai bună de vămuire .
Dacă selectați " Ali Express Premium de Transport ", Cai Niao va dispeceratul pentru companiile de transport maritim, cum ar fi HK DHL, PONEI, etc, Timp Estimat de Livrare sunt de 3-10 zile lucrătoare . Dar unele țări trebuie să plătească pentru taxele vamale sau taxele.
Noi, de obicei, o valoare mai mică de produs pentru ușor de vămuire , dacă te superi sau au nevoie de valoarea reală, vă rugăm să ne informați. Cumparatorul este responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele.
Notă : nu ezitați să ne contactați dacă orice probleme în timpul de livrare, suntem bucuroși să rezolve pentru tine.
***Vă rugăm să asigurați-vă că receptorul este numele complet și numărul de contact este corectă pentru o mai bună livrare. Mulțumesc!*** Garanție Și Întreținere
Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, de 3 luni gratuite de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. Feedback-ul
Vă rugăm să lăsați-ne pozitiv feedbac k si rating de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă nu satified, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-uri. 100% De Comunicare, 100% De Înlocuire, Restituire De 100% . Vă rugăm să ne dea o șansă de a face lucrurile chiar înainte de orice feedback negativ sau neutru la stânga. Și cei care lăsați feedback-ul rău fără comunicare nu sunt binevenite, la toate. Pentru că asta facem mereu : Servicii
Noi oferim toate tipurile de arcade piese și accesorii. Dacă aveți nevoie de unele noi nu listat, vă rugăm să ne informați. Putem cita pentru tine în funcție de cantitatea și necesită.
Am face, de asemenea, OEM de servicii, care pot avea propriul brand pe produse.
Dacă aveți nevoie de elemente în vrac, cantitate, vă rugăm să ne contactați. Noi va oferim o special prețul cu ridicata pentru produsele noastre.
Bine ați venit să se intereseze de noi. Multumesc.
Despre NOI
Sinoarcade este un internațional en-gros direct producator si distribuitor de arcade piese si accesorii pentru masina de amuzament dulapuri , o ffering monedă plasă de acceptori, bill acceptor de validatoare, timer panouri de control, contra monedă metru, mi-PAC placi de joc, arcade joystick-uri și push.


Principalele proprietăți

Varsta:
>8 Ani
Numărul De Model:
Joystick-Ul De Primăvară
is_customized:
Yes
Tip:
joystick-ul
Articol:
Sanwa Joystick-Ul De Primăvară
Tensiune 1:
2lb Tensiune de Primăvară
Tensiune 2:
4lb Tensiune de Primăvară
Folosit:
pentru Sanwa JLF Serie Joystick-uri

Alegerea cumpărătorului