• Cu reducere
  • Nuevo
Tangda 12 200 Ferită de șirag de mărgele de Nuclee TIJA de BAZĂ R12*200mm OD*HT 12*200 de Ni-Zn material moale SMPS RF Ferită inductanță EMI A.

Tangda 12 200 Ferită de șirag de mărgele de Nuclee TIJA de BAZĂ R12*200mm OD*HT 12*200 de Ni-Zn material moale SMPS RF Ferită inductanță EMI A.

 
RON 116.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Atenție : acest tip de miez de ferită nu este un magnet, este nonmagnetic. fierul nu poate fi adsorbție.
Știi
O : vă Rugăm să descrieți în funcție de dimensiunea paginii pentru a cumpăra, în funcție de dimensiunea magnetului de vânzări, unitate mm (milimetri), magnetice pozitive și negative abateri, nu cumpara imaginat!
Doi : Pozele sunt 100% într-un fel de tir, din cauza externă de lumină și aparat de fotografiat focală factor, fizică și imagine pot fi diferite, sau aspectul de culoare, cum ar fi loturile de produs apărea ușor diferite, este un fenomen normal nu afectează utilizarea, imagine doar pentru referință , vă rugăm să prevaleze în natură.
Trei : miez de Ferită este fragil, asigurați-vă că pentru a verifica atunci când dacă curier magnetic de suprafață intactă și apoi să semneze, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.
Patru : Onestitatea este vânzător de înțelegerea tradițională a virtuților un cumpărător. Orice probleme pot fi negociate cu orice probleme pot fi rezolvate. Produsele cumpărate aveți orice probleme, prima data sa ne contactati, va vom ajuta să rezolve prima dată.
Aceasta companie este specializata producție, de vânzări de înaltă calitate moale magnetism ferite magnetic core, Gao Daoci link-ul, scheletul, și mai potrivit vizitator cerere de uzură, inclusiv (EE EF EFD EP EPC PQ RM OALĂ UU UT ET UF ER ERL EEL RM GU miez magnetic + schelet), miezul magnetic fabrica se află în china, această minerale sunt bogat, o buna comunicare, resursele umane sunt superioare, a continuat benigne de dezvoltare pentru companie de a oferi avantajoase condiții, acest lucru Si de Yuani și pretutindeni comunitate de utilizatori au cooperat cu respect, reciproc avantajoase interacțiune, comunale de dezvoltare. Satisfactia ta este a mea pentru totdeauna urmări! Încrederea ți-am mai fi mândru de! Putem oferi pret competitiv și produse de înaltă calitate în funcție de cerința de clienții noștri.Căutarea cu nerăbdare să vă devreme re ply!


Principalele proprietăți

Cu Găuri:
No
Cerere:
Industriale Magnet
Numărul De Model:
miez de ferită
Compozit:
A
Forma:
A
Tip:
A

Alegerea cumpărătorului