• Cu reducere
  • Nuevo
150cm latime tesatura de sifon model de flori fundal negru poate vedea prin pentru costum fusta-rochie de susținere CH-5735

150cm latime tesatura de sifon model de flori fundal negru poate vedea prin pentru costum fusta-rochie de susținere CH-5735

 
RON 35.20
RON 32.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


nume : sifon șirag de mărgele
fără a se întinde
Se poate vedea prin
pentru a face vara femei"haine femei și basma
nevoie de mai multe detalii vă rugăm să ne contactați!
va fi prețul cu ridicata daca iti cumperi o cantitate mai mare!
materialul preț pentru 1meter . dimensiune : length1m*width1.5m
nevoie de mai multe detalii vă rugăm să ne contactați!
@Dacă sunteți în căutarea pentru un anumit element ai vazut pe undeva va rog contactati-ne, ne mai poate ajuta să-ți găsești dorit articol!
@TRANSPORT GRATUIT comanda va fi livrata prin CHINA POST. Livrare ime este în cele mai multe cazuri de la 15 la 40 de zile lucrătoare. Timpul de livrare este in functie de țări individuale de servicii poștale.Vom accepta nici o responsabilitate pentru mărfurile întârziate din cauza serviciilor de Aer Înregistrat Mail sau China Colet sau în orice alte situații de întârzieri care se întâmplă prin faptul că livrările noastre sunt expediate din străinătate.Dacă aveți nevoie de livrarea rapidă vă rugăm să ne contactați pentru a exprima taxele de transport maritim.
@Expres internațional/curier va dura aproximativ 3-7 zile lucratoare la destinație. Vă rugăm să ne spuneți în avansate dacă doriți Expres internațional de transport maritim și suntem bucuroși să vă trimită o ofertă.
@Dacă aveți pentru 150$/vom încerca să-l trimiteți ca transport gratuit cu express, totuși, acest lucru este în funcție de denumirea de țară sau de zonă.
@Orice întrebări cu privire la en-GROS, vă rugăm să ne contactați și veți primi răspuns în 24 de ore, cu o ofertă care sperăm că este pe placul dumneavoastră. Noi vă urez bun venit pentru a avea o privire în magazin pentru produse en-gros și en-gros de reduceri de preț.
@Timpul de producție este, în general, este de 3 până la 7 zile lucrătoare. Pentru mai multe detalii despre plățile și livrare vă rugăm să ne contactați.
@Produsele pe care le trimite sunt atent controlate de către personalul nostru dedicat înainte de a expediat în scopul de a face o achiziție în magazinul nostru una plăcută.


Principalele proprietăți

Caracteristică:
Respirabil
Technics:
Țesute
Tip:
Koshibo Tesatura
Nețesute Technics:
Ac-Perforate
Tip De Produs:
Alt Material
Model:
Tipărite
Tricotate Tip:
Warp
Lățime:
150cm
Material:
100% Poliester
Stil:
Flori
Dimensiune:
1,5 m latime

Alegerea cumpărătorului