• Cu reducere
  • Nuevo
Cosplay wg Mult Țesut Panglica Lumina Peruci Blonde

Cosplay wg Mult Țesut Panglica Lumina Peruci Blonde

 
RON 95.56
RON 76.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Sfaturi de ingrijire peruci, ar Trebui să Știi
1. Spalati peruca fiecare 2 până la 3 săptămâni sau o dată la câteva purtări, după cum este necesar.
2. Folosiți întotdeauna cea mai ușoară sampon sau produse special formulate pentru a spăla și stilul de peruci par uman pentru a menține părul moale și ușor de gestionat. se spală și stil peruca pentru a menține fibre vibrante și căutarea e mai bun.
3. Întotdeauna clătiți părul uman cu apa care curge în aceeași direcție de păr, pentru a evita rogojini si incurcaturile.
4. Nu folosi apa fierbinte atunci când spălat, deoarece poate slăbi peruca construcție, wefts și provoca daune la fibre.
5. Nu răsuciți sau freca peruca viguros în timp ce spălare sau uscare.
6. Ține-ți peruca sintetica, departe de orice sursă de căldură, inclusiv standard, uscătoare de păr, fiare de călcat curling, lemne de foc, cuptoare, spa-uri, etc. pentru a evita provocând daune ireparabile pentru fibre.
7. Nu expuneți niciodată peruci sub soare într-o lungă perioadă de timp și a aerului uscat este cel mai bun.
8. Au două peruci gata să poarte în permanență. În acest fel, atunci când spălați o peruca, ai un back-up, care este gata pentru a merge. În Plus, prin rotație între peruci, de asemenea, ajută pentru a prelungi durata de viață.
TRANSPORT
Am expediat element prin EMS, DHL, China Post.
EMS : 5-12 zile de lucru.
DHL/ FEDEX : 5-7 zile de lucru.
e Packet Post : 10-20 de zile de lucru.
Dacă adresa este de zonă de la distanță în țara dumneavoastră în DHL sistem, vom livra coletul prin FEDEX sau EMSinstead pentru a evita această taxă suplimentară care va fi împovărat de către cumpărător.
NOTE
Vom avea nici o responsabilitate pentru orice eșec de a livra produsele comandate sau pentru orice întârziere sau pentru orice deteriorare sau defect care este cauzată de evenimente sau circumstanțe dincolo de controlul nostru.
Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.
POLITICA DE RETURNARE
Vă rugăm să rețineți :
1) în Cazul în care achiziția este defect la primire, vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.
2) Dacă primiți un element greșit, vă rugăm să luați o imagine a elementului primite și e-mail-l la noi. După confirmarea rezervării, vă va livra elementele corecte.
3) elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original și a primit în "ca nouă"
4) în Cazul în care elementul este deteriorat de către cumpărător, nu vom accepta nici o schimbare sau rambursare. Vă mulțumesc pentru înțelegere
FEEDBACK-ul
Dragi prieteni, am aprecia alegerea ta.
Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv. Recunoașterea dumneavoastră va fi foarte apreciat și ne face mai încrezători pentru a servi prietenii noștri mai bine.
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru sau negativ, feedback-uri. Noi înțelegem îngrijorarea și frustrarea pe care le au și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele cu tine. Vă rugăm să ne dea o oportunitate de a rezolva orice problemă. De asemenea, Ne-ar place pentru a obține sugestia ta de a servi prietenii noștri mai bine. Vă mulțumesc!


Principalele proprietăți

Tip De Element:
Bijuterii Instrumente Și Echipamente
Bijuterii Instrumente Și Echipamente De Tip:
Bancuri de lucru
Înălțime Element:
13cm
Lățime Produs:
11inch
Numărul De Model:
AAA
Articol Diametru:
15cm
Caracteristicile Produsului:
cm
Material:
Cauciuc
Element De Lungime:
12inch
Articol Greutate:
g

Alegerea cumpărătorului