• Cu reducere
  • Nuevo
De înaltă Calitate Margele Cinabru 5 Culoare Lotus Alb Rosu Roz Vrac Mala Margele Japa Mala Brățară Bijuterii Constatările DIY Accesorii

De înaltă Calitate Margele Cinabru 5 Culoare Lotus Alb Rosu Roz Vrac Mala Margele Japa Mala Brățară Bijuterii Constatările DIY Accesorii

 
RON 28.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


*♥*❤ *♥* .· : ** : ·.ƸӜƷ.· : ** : ·.*♥*❤ *♥* · : ** : ·.ƸӜƷ.· : ** : ·. *♥*❤ *♥*
★ Cantitate : 10buc/lot
★ Material : Cinabru
★ Dimensiune : 12mm
★ Transport :
[1] Pentru mai puțin de $10, Vom folosi economice de transport maritim fără număr de urmărire, de obicei, ia 12-38 zile, zonă de la distanță pot avea nevoie de mai mult .
[2] Pentru sus $10, Vom folosi economice de transport cu numărul de urmărire, de obicei, ia 10~28 de zile.
[3] Pentru sus $120, trimite prin curierat rapid, este nevoie de aproximativ 6-10 zile ,și nu uitați să lăsați numărul dvs. de telefon, împreună cu ordinea.
★Returnare Și Rambursare
Noi suntem responsabili pentru element greșit, element rupt, dacă nici o problema, doar trimite un mesaj cu o fotografie în timp util. vom retrimite sau de restituire pentru ea. Și, în general, nu se accepta returnarea / restituirea cauzate de preferințele Personale.
★ Feedback-ul
Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv. Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.
*♥*❤ *♥*.· : ** : ·.ƸӜƷ.· : ** : ·.*♥*❤ *♥* · : ** : ·.ƸӜƷ.· : ** : ·.*♥*❤ *♥*
-


Principalele proprietăți

Tip De Element:
constatările de bijuterii
culoare:
Roșu

Alegerea cumpărătorului