• Cu reducere
  • Nuevo
Masina de Fibră de Carbon, Bara Spate spoiler Difuzor Pentru VW Volkswagen GOLF 7 Standard Si GTI 14-16 dual de evacuare unul

Masina de Fibră de Carbon, Bara Spate spoiler Difuzor Pentru VW Volkswagen GOLF 7 Standard Si GTI 14-16 dual de evacuare unul

 
RON 987.68
RON 899.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Notă :
Dacă nu alegeți "Nave Din : China", Nu va fi perceput TAXA.
1. Vă rugăm să lăsați-ne 5 stele feedback-ul pozitiv și împărtășiți-ne o poza daca te satisface produsele noastre și de serviciile noastre. 2.Suntem un producător care produce peste mii model de piese auto . avem stricte QC înainte de fiecare expediere .Suntem un producător care produce peste mii model de piese auto . avem stricte QC înainte de fiecare expediere . 3.Dar dacă veți găsi orice problemă și daune pentru partea , vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul . (Vă sugerăm să vă face instalarea în tine atelier local. acest profesional competențe și conștiinciozitatea este necesar.)
Montarea
Se potrivesc pentru Volkswagen VW Golf 7 VII standard Si GTI 14-16
Montarea
Se potriveste pentru VW golf VII MK7 GTI numai
Instalare
Înlocuire completă direct bolt la instalare, nici o modificare necesară.
Client Întrebare și Răspuns
1, Q : Cum de a confirma dacă acest produs se potriveste cu masina mea sau nu ?
O : Dacă nu sunt sigur despre instalării, vă rugăm să contactați și să ne trimiteți poze(fata, spate si masina intreaga imagini), apoi vom verifica potrivesc sau nu.
2, Q : Este adevărat 100% plin fibra de carbon, material și uscat de carbon ?
A : produsele noastre sunt ude de carbon,care este de 2 straturi de fibra de sticla, un strat reale de carbon.
3, Q : Este pictura inclus/ai oferi pictura ?(NU pentru fibra de carbon)
O : Nevopsit produs este de grund de culoare gri sau negru. Și nu oferim serviciul pictura. Pentru a evita diferențele de culoare și de zgârieturi în timpul transportului sau instalării, am foarte sugerăm să-l picteze în local masina modificarea magazin după instalare.
1, Q : Este FISCALE incluse în ordinea de încărcare ?
O : Cumpărătorul este responsabil pentru plata oricăror locale taxe Vamale.În cazul în care elementul a fost returnat din cauza probleme vamale, ne poate rambursa numai pentru punctul de REPER, așa că vă rugăm să urmăriți colete în mod constant, odată ce obține eliberarea vamale,
vă rugăm să contactați din timp, pentru a evita returnarea, sau putem doar element de rambursare parte o dată a revenit.
2.Q : cât de mult impozit trebuie să plătească ?
O : În țări Europene : toate elementele nevoie de taxe de import, care este de 35-45 euro bazează pe mici facturi comerciale
În statele UNITE ale americii piață : toate elementele care nu trebuie să plătească taxe de import, în cazul în care totalul facturii comerciale este mai mică decât 1000ca valoarea facturii va fi 200atât în statele UNITE ale americii piață nu trebuie să plătească impozit.
În Australia piață : toate elementele care nu trebuie să plătească taxe de import, în cazul în care totalul facturii comerciale este mai mică decât 1000 AUD, ca valoarea facturii va fi 200 AUD ,atât în statele UNITE ale americii piață nu trebuie să plătească impozit.


Principalele proprietăți

Nume De Brand:
HSPEED KSLINE
Model de masina:
Pentru VW GOLF VII 7 GTI Și Standard
Modelul Anului:
2014 2015 2016
Numele Modelului:
TJC-HD049
Extern De Certificare De Testare:
CE
Element De Lungime:
165cm
Lățime Produs:
39cm
Înălțime Element:
12.5cm
Tip De Material:
Fibra De Carbon
Caracteristici Speciale:
Auto masina difuzor
Articol Greutate:
1.2kg
Tip De Element:
Barele de protecție

Alegerea cumpărătorului