• Cu reducere
  • Nuevo
Bandc Impermeabil Masina Barca Led Albastru 7 pin MOMENT ON / OFF / MOMENTANĂ PE DPDT TRIM TABS Înlocuiri de piese Auto Comutator Basculant

Bandc Impermeabil Masina Barca Led Albastru 7 pin MOMENT ON / OFF / MOMENTANĂ PE DPDT TRIM TABS Înlocuiri de piese Auto Comutator Basculant

 
RON 31.96

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Descriere : DPDT (PE) PE(de PE) comutare de moment.Înseamnă că funcționează atunci când apăsați comutatorul,acesta este oprit atunci când scoateți degetul. Negru suprafata tare rocker. Rating : 20 A, 12 V DC,10 A 24 V DC Dimensiuni de Foraj : 37.2 x21.2mm
Conținutul Pachetului :
1x Comutator Basculant
Plata :
1. Plata trebuie să fie primite în termen de 3 Zile de la data achiziționării.
2. Vă rugăm să lăsați notă atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale (culori/dimensiuni).
3. În mod normal, comenzile vor fi procesate imediat și expediate în 24-48 de ore, așa că NU acceptăm orice e-Mail/Mesaj notă înainte sau după ce ai plasa comenzi.
4.Cumpărător Serios Numai! Vă rugăm să citiți cu atenție toți termenii, atunci când vă cumpărați. Multumesc!!!
Transport :
Articol vor fi livrate in termen de 24-48 de ore după plata integrală este primit. (cu excepția weekend și de sărbători)
Putem livra in statele UNITE ale americii de e Packet. Este nevoie de aproximativ 7 - 20 zile lucrătoare.Am expediat o altă țară cu număr de urmărire prin Singapore sau Hong Kong Air mail. Această ordine internațională poate dura mai mult pentru a ajunge.În mod normal, timpul de expediere pentru cele mai multe țări este de 15 până la 25 de zile lucrătoare.(Cu excepția RUSIEI,SPANIA,BRAZILIA,MEXIC,BELARUS și așa mai departe.)
Dacă nu ați primit expedierea în termen de 28 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom verifica și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
Feedback-ul :
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
Alte Politici :
Toate produsele au fost testate si verificate cu atenție înainte de a fi expediate.
În cazul în care elementul este defect atunci când îl obține, vă rugăm să ne contactați. Vom aranja rambursare și reship. Vă rugăm să ne contactați înainte de a se întoarce packge.
Cumpărător Serios Numai! Vă rugăm să citiți toți termenii cu atenție înainte de cumpărare. Multumesc!!!


Principalele proprietăți

Nume De Brand:
BANDC
Element De Lungime:
3.72cm
Caracteristici Speciale:
LAMPĂ cu LED albastru
Numele Modelului:
417
An:
2015
Tip De Element:
Switch-uri
Tip De Material:
Negru suprafata tare rocker
Extern De Certificare De Testare:
CE
Articol Greutate:
55g
Lățime Produs:
2.12cm

Alegerea cumpărătorului