• Cu reducere
  • Nuevo
OFERIM sudura ochelari Dublu rândul 2 oglinda laser ochelari de profesie Practice tip de ochelari de sudura

OFERIM sudura ochelari Dublu rândul 2 oglinda laser ochelari de profesie Practice tip de ochelari de sudura

 
RON 55.96
RON 40.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


brand introducere :
OFERIM Este axat pe fabricarea de protecție de siguranță întreprinderile de fabricare a produselor NOASTRE pentru vânzările globale de magazin, marca de asigurare a calității! Oferim prețul cel mai favorabil, bun venit pentru a cumpăra în cantități mari, există o placuta reducere de pret! Vă rugăm să trimiteți E-mail la consultant! Noi oferim o varietate de moduri de transport, transport, servicii poștale, curierat comercial, etc.
Putem livra in restul lumii, dacă nu puteți alege pentru livrare în țara dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți un e-mail la consultant!
Vă rugăm să rețineți : ochelari de obiectivul negru este un filtru de sticlă lentile, producătorii muri în tăiere de acest obiectiv, o parte din obiectivul negru edge va avea diferite grade de lacune mici și răni, dar nu afectează utilizarea de ochelari, actuala fabrica de mucegai Tehnologia nu are nici o modalitate de a corecta! Mintea diferența mică de ochelari și rana clienții, nu cumpara ochelari! Ne declare expres! Nu accepta lentile de lacune mici și rana dispute! Multumesc
Culoare : Negru
Numărul de vanzari : 1 BUC / pachet
Utilizare : potrivit pentru sudare, gaz de tăiere, lipire, lipire, slefuire operațiuni.
De Utilizare A Produsului :
Caracteristici produs : pentru a proteja ochii utilizatorului, de înaltă rezistență lentile, blocarea eficient 99% UV și 98% din infraroșu, în procesul de uzură nu va fi supus la expunere sporită și pentru a evita stropirea splash în cap.
Utilizatorul are nevoie pentru confortul detalii de design din partea stângă a cadrului pentru a adăuga anti-alunecare punct de prindere, usor de praf; oglinda picioare reglabile pe lungime, uzura mai confortabil.
Satisface GB2626-2006 standard
Acest produs a trecut EN166 instrucțiuni pentru a testa optice nivel;
Blocarea eficient 99% UV și 98% în infraroșu, pentru a evita riscul de a provoca leziuni oculare. Dar, de asemenea, pentru a preveni impactul luminii ultraviolete, fum, substanțe chimice de pe ochi și condensarea vaporilor de apă pe linia de vedere.
Clienții ruși, vă rugăm să rețineți,destinatarul vă Rugăm să scrie numele complet.compania de transport maritim nevoie de numele complet pentru a trimite pachetul.
Livrare :
când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport .Vom trimite articole în termen de 10 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate la timp de deliery. Nu vom rambursa taxele de transport pentru care a refuzat transportul.Costul de transport nu include orice inport impozite,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de deteriorat sau pierdere,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.Cumpărătorii pot solicita pentru o cerere de înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, 6 luni gratuite de întreținere.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit,cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele,vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică,vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele,vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face tot posibilul ro a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.


Principalele proprietăți

Nume De Brand:
Oferi
Numărul De Model:
ochelari de sudura
Material:
Sticla
Caracteristici:
lentes de seguridad

Alegerea cumpărătorului