• Cu reducere
  • Nuevo
Gol Negru de unică folosință din material Plastic cutie de Cremă Solidă Parfumuri Machiaj Container ,250G Crema Borcan Cu Alb/Roz/Aur Aluminiu Capac cu filet

Gol Negru de unică folosință din material Plastic cutie de Cremă Solidă Parfumuri Machiaj Container ,250G Crema Borcan Cu Alb/Roz/Aur Aluminiu Capac cu filet

 
RON 152.00
RON 144.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Gol Negru de unică folosință din material Plastic cutie de Cremă Solidă Parfumuri Machiaj Container ,250 G Crema Borcan Cu Alb/Roz/Aur Aluminiu Capac cu filet
Capacitate : 250g
Dimensiune : 85x71.5mm
Material : PET+Aluminiu
Culoare : Negru borcan cu capac alb / roz pac / capacul de aur
Transport
* General, Ne va livra comanda în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea compensate de plată, de livrare s-ar întâmpla ca noastre de depozitare schimba in fiecare moment, dacă aveți nevoie de ea urgent, va rugam sa ne contactati inainte pentru a verifica stocul.
* Când comanda dvs. în termen de 2kg, vom prin China Post Air Mail pentru a trimite comanda cu transport gratuit; când comanda depășește 2 kg, se poate selecta nava de alte expres internațional sau subpachet, veți găsi o foarte mare reducere din prețul de livrare, ca urmare, este într-adevăr foarte low-cost pentru tine!
* Transport va fi închis la sfârșit de săptămână sau de sărbătorile importante.
* Nu confirma Adresa și Numărul de Telefon pe care îl lași la noi. Numărul de telefon este foarte important pentru oficiul poștal putea lua legătura cu tine în timp.
* Clienții sunt responsabil pentru orice taxe vamale, taxele de import, impozite și taxe. De obicei,Vom scrie o valoare mai mică și marca "cadou" sau "de probă" pentru a vă ajuta, pentru a evita impozitul sau mai puțin impozitul.Dacă aveți nevoie de întreaga valoare pe avizul de expediție sau factură,vă rugăm să ne anunțați atunci când plasați comanda
Feedback-ul
* Noi prețuim fiecare feedback-ul lasa de către clienții noștri; Dacă există probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai repede. Sperăm că vă place produsele noastre și se bucură de cumpărături și, sperăm, de asemenea, ne puteti da un feedback pozitiv si 5 stele satisfacție. Multumesc!!!
Servicii
* Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Noi sprijinim cantitatea mare de comenzi și OEM de servicii, dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați direct, vă vom oferi cu cel mai bun preț și servicii excelente.
* Dacă doriți să se întoarcă la elementele vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile de la primire. Produsele returnate trebuie să fie vii cu piese de schimb originale și accesorii. Rambursare va fi emisă odată ce am primit produsele returnate, clienții sunt responsabili pentru toate taxele de returnare.
* Dacă aveți orice întrebări cu privire la magazinul nostru sau elemente, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, ne va răspunde la tine în termen de 24 de ore de la primirea e-mail.
Mulțumesc că ai venit, bine ai venit din nou!


Principalele proprietăți

Numărul De Model:
crema borcan
Dimensiune:
250ML
Tip De Element:
Sticle Returnabile
Is_customized:
yes
Locul Original:
China
Etanșare Tip:
capac cu filet
Capac Material:
Aluminiu
capac de culoare:
alb / roz / aur
borcan de culoare:
Negru
Utilizarea:
parfumuri / crema de îngrijire a pielii
Suprafața De Manipulare:
eticheta
Uz Industrial:
ÎNGRIJIRE PERSONALĂ
Plastic Tip:
animale de companie

Alegerea cumpărătorului