• Cu reducere
  • Nuevo
interior dimensiune 50*60cm rama ecranului 2015 tip auto-tensionare rama ecranului ușor de operat de înaltă calitate, nu este nevoie strecter

interior dimensiune 50*60cm rama ecranului 2015 tip auto-tensionare rama ecranului ușor de operat de înaltă calitate, nu este nevoie strecter

 
RON 300.80
RON 286.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Produs caracteristică include
1. 2015 tip slef-tensioing rama ecranului poate înlocui mâna Ecran Targă după Slef-tensioing cadru nu folosiți lipici și alte materiale.
2. Tensiunea egalitatea între marginea, fiecare margine potrivit alocat lungime de 2-4 tensiune moment dat, prin a se ralia la funcționarea uniformă complet pentru a activa ecranul de tensiune și cerințe.
3. putem folosi cadru pentru a face placa ,imprimare doar ca folosind tradiționale de metal sau rama de lemn
4. Utilizarea repetată a terminat de mătase ecran ochiurilor de plasă (main monocrom), cadru nevoie doar de un set de întindere clemă, și se poate termina stretching ecran ochiurilor de plasă. Rama ecranului este aceeași cu ecran tradițional cadru de când ne-am lua în jos unul.
5.rama ecranului edge pot fi ordine de mărime, ce tipuri de diferite dimensiuni cadru benzi poate fi compus din diferite dimensiuni de ecran cadru, se poate adapta la dimensiunea de diferite modele de diferite rama ecranului nevoie; Auto-tensionare rama ecranului de instalare și manual de instrucțiuni
Înainte de a instala de auto-tensionare rama ecranului aveți nevoie de a verifica tot ceea ce aveți, cum ar fi M3 și M4 cheie Allen 4psc colț de adaptare rama ecranului tăiate standard de piese de schimb includ aluminiu rama ecranului tăiate rama ecranului margine de etanșare șanț 2 slider și piulița 2 suruburi de rezerva.
1. Selectați potrivit rama ecranului bordurile în funcție de dvs. de imprimare grafică. Apoi conectați rama ecranului. Conectați celălalt cadru tăiate cu adaptarea locuri și apoi repara ușor.
2. Fiecare patru tenis cadru utilizează fără sudură de aliniere, conectorul va fi conectat la cele patru colțuri, și folosind M4 cheie Allen va conecta partea de sus surub de fixare. Cu colțul interior adaptarea bucăți și apoi fixat cu șuruburi de interior comer adaptarea locuri ușor.
Note speciale :
3. net frame patru tensiune șurub, astfel încât net groove cadru strâns în interiorul marginea exterioară a U coastă.
4. Ecranul din dreapta pus pe auto-tensionare rama ecranului marginilor, de-o parte pentru a porni ecranul va placa ecran plat presiune, cum ar fi groove, apoi în partea dreaptă a ecranului plat îndreptat, de asemenea, presat în canelură. Apoi, metoda este, de asemenea, apăsând pe ecran pe ambele părți ale ecranului.
5. M3 interioară cheie Allen a început pe marginea hexagon exterior uniform șuruburile strânse, ecran cu inner groove cadru natural se mișcă în exterior, tensiunea ecran, că pentru a obține tensiunea necesară versiune de ecran .
6. tensiune și a rețelei este finalizată, sistemul de tensiune net cadru și tradiționale net cadru exact la fel. photosensive Emulsie de acoperire și Expunerea
Ea are aceleași proceduri cu ecran tradiționale de imprimare loc procesul de luare, de la ecranul de degresare, ecran de spălare și uscate și acoperirea photosensitve emulsie(sau lipirea photosensive filme)pentru expunere. imprimare și curățare ecran imprimate
Ea are aceleași proceduri cu procesele tradiționale de imprimare sau în timp ce de curățare după tipărite procesul de eliminarea ecran ochiurilor de plasă
După curățare ecran ochiurilor de plasă și pe deplin uscat, vă rugăm să trage înapoi ecran ochiurilor de plasă de la un colț, apoi benzi de cauciuc va fi scos din șanțuri. Ecran ochiurilor de plasă va fi eliminat treptat.
acolo


Principalele proprietăți

Numărul De Model:
11

Alegerea cumpărătorului