• Cu reducere
  • Nuevo
CNC3018 withER11,diy mini masina de gravura cnc,laser gravura,Pcb PVC Masina de Frezat,lemn router cnc 3018,cele mai bune jucării Avansate

CNC3018 withER11,diy mini masina de gravura cnc,laser gravura,Pcb PVC Masina de Frezat,lemn router cnc 3018,cele mai bune jucării Avansate

 
RON 652.00
RON 489.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


CNC 3018 (cu ER11)
Software-ul de Control
GRBL control
Construcții
Aluminiu + plastic
Zona de lucru
300*180*40mm
Dimensiune cadru
400*330*240mm
Ax
775 ax motor (12-36 V) 24 V : 7000r/min, 36 V : 9000r/min
Motor pas
1.3 Un 0.25 N. m
Alimentare
24 V 5.6
Sprijinit de sistem
Windows XP/ Win 7/ Win 8/ Win10 Acasă
Laser (opțiuni)
500mw 12 V 405nm
2500mw/5500mw 12 V 450nm
Burghie
Diametru : 3.175 mm sfat : 0.1 mm lungime : 30mm
ANUNȚ IMPORTANT
1. Toate laser folosite pe acest CNC aparatul nu poate funcționa pe orice metal. Laserul nu poate taie placaj.
2. ER11 are nevoie de psihiatru montaj. Ambele ax și ER11 au diametrul corect, dar ER11 este conceput pentru a fi minus tolerence la ax astfel încât nu se poate pune-l pe direct .
3. Contactati-ne pentru mai multe detalii.
CNC 3018 (cu ER11) - _________________________________________________________________________________________________________________ Cum Să se Conecteze 5500m W Laser La Bord Principal ___________________________________________________________________________________________________________________
Cumpărătorul trebuie să citească :
Inainte de a cumpara
Am expediat în întreaga lume, dar dacă țara ta e vamale este strict sau dacă aveți orice întrebare cu privire la valoarea declarată, vă rugăm să contactați cu noi inainte de a cumpara.
Pentru Germania clienți, vă rugăm să furnizați numărul EORI, atunci când plasați comanda, dacă nu se furnizează numărul EORI nu putem expediat prin DHL pentru Germania. Numărul EORI=Operator Economic de Înregistrare Și numărul de Identificare.
Pentru Argentina clienți, vă rugăm să furnizați ID-ul de impozitare, atunci când plasați comanda.
Plata
Vom accepta mai multe tipuri de metode de plată, VISA QIWI WALLET, Transfer Bancar etc. Dacă nu sunt clar despre asta, trebuie doar să faceți clic pe "cumpara" și urmați pașii. Este foarte ușor pentru noi cumpărători.
Vă rugăm să rețineți că taxele de import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport . Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Transport
De obicei, ne va livra in 48 de ore de la plată și să actualizeze numărul piesei.
Există un site web care pot urmări cele mai multe dintre metodele de transport includ DHL/FEDEX/EMS/J-net și post-mail : http : //www.17track.net/zh-cn
Pentru DHL/FEDEX, uneori, atunci când coletul ajunge, DHL/FEDEX va contacta pentru a va ajuta termina procedurile de vămuire. Vă rugăm să asigurați-vă că numărul de telefon pentru informații este real.
O cerere în calitate de vânzător, vă rugăm să scrieți adresa de e-mail pentru informații, astfel încât suntem în măsură să vă contacteze dacă există unele probleme urgente. Ne pot spune dacă este făcut de urgență, dar putem vorbi doar limba engleză. Pentru clienții care nu vorbeste engleza, e-mail este cel mai bun mod.
După-vânzare de servicii și Feedback-ul
Vă rugăm să deschideți ambalajul și verificați-l înainte de a confirma primirea. Dacă unele părți sunt deteriorate în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați pentru a obține piese de schimb. Sau dacă aveți orice problemă de asamblare și wroking, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva probleme.
Și dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să nu uitați să ne dea 5 stele de feedback.


Principalele proprietăți

Nume De Brand:
MOSKI-MSQ
CNC sau Nu:
CNC
Starea:
Noi
Numărul De Model:
CNC3018

Alegerea cumpărătorului